Új Nap – Új Remények

Egy tavaly sikerrel elindított adománygyűjtési programunk idei felhívását szeretnénk a figyelmetekbe/figyelmükbe ajánlani:

Az Új Nap – Új Remények egy közösségi adománygyűjtő program, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A séta fő résztvevői azok az adománygyűjtő követek, akik az eseményen való részvételükkel egy-egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

A tavaly első alkalommal Budapesten megszervezett esemény minden előzetes várakozásunkat felülmúlta: 158 adománygyűjtő Követ, 21 különböző Jó Ügy javára, összesen 26 millió forint értékű adományt gyűjtött!

Az idei séta tervezett dátuma 2019. október 5. , az esemény immár már 6 helyszínen, Budapesten, Debrecenben, Egerben, Pécsett, Székesfehérváron és Veszprémben kerül megszervezésre.

A programban való részvétel nyitott minden magyar civil szervezet számára, akik előzetesen jelzik csatlakozási szándékukat és vállalják a részvételi pályázatban megfogalmazott feltételeket.

A program honlapja: www.unur.civiliranytu.hu, A pályázati kiírás elérhetősége: www.unur.civiliranytu.hu/hu/hirek/unur2019.html

Bízunk benne, hogy idén még több szervezet még több adományt tud gyűjteni a saját munkájához!

Üdvözlettel,

Szecsődi Veronika
program koordinátor
Civil Iránytű Alapítvány

Tel: +06-30-539-22-73
E-mail: szecsodi.veronika@civiliranytu.hu
www.civiliranytu.hu