Infokommunikációs alapú távszolgáltatás kialakítása az Értelmi Fogyatékosok Érdekvédelmi Szervezeteinél

Örömmel tájékoztatjuk Önt, Önöket, hogy az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége (továbbiakban ÉFOÉSZ pályázata, amelyet a „Fogyatékkal élők mindennapjait segítő infokommunikációs alapú távszolgáltatás”  című, EFOP 1.1.5-17 azonosítószámú felhívásra nyújtott be nyertes pályázat lett és támogatásban részesült.

A projekt célja: Infokommunikációs alapú távszolgáltatás kialakítása az Értelmi Fogyatékosok Érdekvédelmi Szervezeteinél.

Projekt tervezett kezdetének dátuma: 2018.01.15. Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.01.15.

Az ÉFOÉSZ és megyei szinteken működő helyi szervezeteik révén országos lefedettséggel rendelkező szervezet. Az Érdekvédelmi Szövetség az értelmi fogyatékossággal élő emberek és családjaik, az őket segítő szakemberek hazai szervezeteinek összefogását, segítését, tevékenységeik összehangolását, közösségi érdekeik képviseletét, érvényesítését, védelmét látja el. Az ÉFOÉSZ pályázati programja a helyi szervezetek bázisára építve kívánja kialakítani azokat a szolgáltatási pontokat, amelyek „Önálló életviteli centrumként” új szolgáltatásokkal segítik az értelmi fogyatékossággal élő emberek társadalmi integrációját, önálló életviteli lehetőségeit, a különböző szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférést.

Bővebben >>>