A Magyar Nemzeti Cirkusz Szolnokon!

Magyar Nemzeti Cirkusz – 25 éves jubileumi gálaműsor 

2019. május 8-12.  | SZOLNOK – Abonyi úti Tesco mellett

Az 1995-ben alapított – Richter család nevével fémjelzett – Magyar Nemzeti Cirkusz idén ünnepli 25 éves fennállását. A 42. Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díjas artistaművésze – a TV2 Csak show és más semmi című műsorának zsűrijéből is ismerős igazgató, ifj. Richer József – extra produkciókkal kápráztatja el a nagyérdemű közönséget az idei jubileumi gálaműsorban. A műsorban az a Simet László artista is fellép, aki a 2012-es londoni olimpia záróünnepségének egyik fellépője volt és aki évekig a méltán híres Cirque du Soleil társulat tagja volt. 

Videós összeállítás a műsorról: https://vimeo.com/315234680  

Kedvezményes jegyárakat biztosítanak önöknek, amit egyénileg igényelhetnek a megadott elérhetőségeken. Lehetőség van csoportos kedvezményes jegyek igénylésére is.   

A PDF melléklet tartalmazza a részletes információkat (előadás időpontok, kedvezményes jegyárak, igénylés menete.)

Kérjük jegyigényüket e-mailben, vagy telefonon küldjék el Deák Zsuzsanna részére: szervezes@magyarnemzeticirkusz.hu, telefon: +36 (70) 701-9141   

24 órán belül válaszlevélben küldik az Ön voucherét (regisztrációját), amit kinyomtatva kell átadni a jegypénztáros kollégának. (A kiajánlott kedvezményes jegyet csak a kiadott voucherrel lehetséges megvásárolni a cirkusz pénztárában.)

Várják Önöket sok szeretettel!

Üdvözlettel:
Deák Zsuzsanna
szervezés
Magyar Nemzeti Cirkusz
Hungarian National Circus
Mobil: +36 70/701-9141 (munkanapokon 9-16 óra között, szombaton 9-11 óra között)
Email: szervezes@magyarnemzeticirkusz.hu
Web: www.magyarnemzeticirkusz.hu