A JNSZ megyei CIC kiemelt programja

Kedves Civil Szervezetek!
A JNSZ megyei CIC kiemelt programja a 2018. 09. 28-án megrendezésre kerülő V. Kárpát-medencei Civil Konferencia, melynek betétprogramjára 2018. 09. 29-én (szombaton) 17 órára várjuk sok szeretettel partnereinket. Érdekes programmal kedveskedünk együttműködőinknek, hiszen egy színes egyéniséget, újságírót ismerhetnek meg az erdélyi Szucher Ervin személyében, akivel személyesen is találkozhatnak, beszélgethetnek a rendezvényen.
A rendezvény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, érdeklődni a 06-56/221-882 telefonszámon Gráner Alexandránál lehet.
Továbbra is kérjük Önöket, hogy körültekintően és kellő óvatossággal járjanak el a különböző megkeresésekkel.  Még az utóbbi időben is több bejelentés érkezett az Országos Bírósági Hivatalba (OBH), miszerint civil szervezetek megtévesztő megkereséseket kaptak különböző gazdasági társaságoktól. E társaságok azt ajánlották, hogy ellenszolgáltatás fejében törvényességi és gazdasági szempontból átvizsgálják, javítják a civil szervezetek beszámolóit. Ha ilyen jellegű megkeresést kapnak, bátran keressék meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Információs Centrumot akár személyesen, akár telefonon is! (Bővebbet a hírlevél 27. oldalán olvashatnak).
A következő szám lapzártája: 2018.10.12. (péntek) 08:00 óra.
Kérjük a civil szervezeteket, hogy amennyiben változás történt a szervezet e-mail címében, telefonszámában, bejegyzett címében, honlapja címében, vagy a nevében, azt nekünk az info@contactmksz.hu e-mail címen jelezzék! Az elavult e-mail címekkel rendelkező szervezetek nem kapják meg a hírlevelet, illetve nem értesülnek aktualitásainkról!
Üdvözlettel:

Mészáros Ágota
elnökhelyettes, szakmai vezető
CONTACT MKSZ, Civil Információs Centrum